Till sidans huvudinnehåll
Integration
Integrationspartners

Integration mot branschens ledande affärs- och lönesystem

Styr dina projekt med hjälp av Entrea och säkerställ full kontroll från förfrågan till uppföljning. Genom integration med affärs- och lönesystem säkerställs samma information hela vägen.

Entrea stödjer integration åt två håll vilket innebär att information både skickas till affärssystemet och tas emot från affärssystemet. Detta är mycket användbart då alla leverantörsfakturor som är registrerade på ett projekt i affärssystemet också visas på projektet i Entrea vilket 

underlättar när faktureringsunderlag genereras i Entrea. Löneunderlag för aktuell månad godkänns i Entrea för att sedan exporteras till ditt system som hanterar era löner.

Fortnox

Fortnox erbjuder ett smartare sätt att driva företag där det mesta är automatiserat. Det ger dig trygghet och kontroll – oavsett om du bara behöver bokföra och ta betalt eller om du vill skapa ett komplett affärssystem.

Visma

Visma är en ledande leverantör av affärskritisk programvara i molnet. Genom att förenkla och automatisera arbetet för företag och organisationer av alla storlekar, möjliggör vi ett mer effektivt och välmående samhälle.

Med det webbaserade lönesystemet Kontek Lön kommer ditt företags lönehantering säkerställas på lång sikt. Vår molntjänst för lönesystem är utvecklad för att möta framtidens krav - på allt från funktionalitet och gränssnitt till användarvänlighet.